Search This Blog

Loading...

foolish questions

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Don't U know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the"Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you afteryears...
Stupid Question:-Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating, insensitive lout...it's justthe money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africamarry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding......

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

11. You are fishing and a guy asks....................
Stupid Question:- Are you fishing?
Answer:- No, I was just drowning worms.

12. You've been living in a colony from the same time as your neighbour has been living. But suddenly one day your neighbour asksyou.............
Stupid Question:- Have you been living here all your life?
Answer:- I don't know.... I haven't died yet!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Jubah Baru